Al contingut principal

Detall de directori

Teatres i auditoris

Teatre-Auditori Sant Cugat

Plaça de Victòria dels Àngels, 1 - 08172 Sant Cugat del Vallès

935 907 690

http://tasantcugat.cat/

Horari

Centraleta - 935 907 690
Dilluns a Divendres: 09:00-14:00
Venda d'entrades
Dimarts, dimecres i dissabtes:11:00-14:00
Dijous i divendres:11:00-14:00 / 17:00 19:00
Taquilles: 2 hores abans de l' actuació

Descripció

El complex multidisciplinari està conformat per:

El Teatre-Auditori Sant Cugat
La Biblioteca del Mil·lenari
L'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels
Els Cinemes Sant Cugat
El Cafè-Auditori

Des dels seus inicis, el Teatre-Auditori Sant Cugat ha ampliat els serveis que ofereix la ciutat, tot proporcionant a la població la possibilitat de gaudir d'una rica i variada oferta cultural al mateix centre urbà.

La Programació del Teatre-Auditori Sant Cugat ofereix de forma regular estrenes i presentacions exclusives difícils de trobar a altres escenaris del país, amb la intenció d'oferir un servei a tota la comarca del Vallès i fins i tot a la ciutat de Barcelona, donada la privilegiada situació de Sant Cugat dins la xarxa de comunicació. En l'actualitat un 30% dels espectadors que assisteixen a les representacions del Teatre-Auditori procedeixen de fora de Sant Cugat.

Caldria remarcar que actualment, a més de ser un gran escenari de programació estable, el Teatre-Auditori Sant Cugat es confirma com a un  centre de producció d'espectacles a través del Taller de Disseny i Construcció d'Escenografies ubicat al soterrani del mateix Teatre-Auditori Sant Cugat i com a estudi de gravació amb acústica natural sol·licitat per formacions musicals de primera línia a nivell nacional i internacional

El Teatre-Auditori Sant Cugat, té com a objectiu principal, proporcionar a la població de Sant Cugat la possibilitat de gaudir d'una rica i variada oferta cultural al mateix centre urbà i convertir-se en un referent cultural més enllà dels límits de la comarca, donada la privilegiada situació de Sant Cugat dins la xarxa de comunicacions.

El Teatre-Auditori Sant Cugat, amb una superfície de 5.615m2 és una sala polivalent equipada amb alta tecnologia. El seu escenari és actualment dels més grans del país. La sala té una capacitat per a 788 espectadors i un escenari d'uns 400 m2 en format teatre o de 250m2 en format auditori amb campana acústica. En total, una mitjana de 50.000 persones l'any visiten el Teatre - Auditori.

La Biblioteca del Mil·lenari, disposa de més de 30.000 documents i una mitja de 18.000 usuaris mensuals. Té una àrea de 1.300m2 amb més de 150 punts de lectura simultanis i ofereix un servei addicional de videoteca, fonoteca i Internet. Es troba en funcionament des del 10 de maig de 1992 , amb una remodelació important l'agost del 2002, amb la incorporació de nous serveis, com els espais de lectura informal als patis exteriors, una àrea de música, etc.

L'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, té una capacitat per a 500 alumnes. Disposa d'una sala de música de cambra, l'Aula Magna, amb aforament de unes 150 espectadors. Un equip de 30 professors imparteixen les diferents matèries als 500 alumnes matriculats per curs acadèmic. Ocupa una superfície construïda de 2.033m2 i disposa de 22 aules per a treball individual, d'una sala polivalent amb una excel·lent acústica, una sala de cant coral i percussió, una sala de Llenguatge del Cos i una aula d'informàtica. L'escola de Música està gestionada pel Patronat Municipal d'Ensenyament.

Els Cinemes Sant Cugat, concessionat a l'empresa d'exhibició cinematogràfica Cinesa, disposen de 4 sales de projecció amb programació estable d'actualitat, amb una capacitat total de 932 seients. Té una afluència de més de 300.000 espectadors l'any.

El Cafè - Auditori, té un funcionament diari i programació pròpia que inclou música en viu. Horari: de dimarts a dijous i diumenge de 16h. a 1h. de la matinada i divendres i dissabte de 16h. a 3h. de la matinada.

Més informació: Web del ta!

Top